Gott Nytt 2013!

Så var vi hemma i vardagen igen. Marcus har jobbat två dagar och vi har vår första 2013-helg i Bryssel.
 
Sverigeturen var trevlig, men kantad av sjukdom. Samuel inledde starkt med att kräkas natten innan vi åkte till Sverige. Men iom vår långa resväg fick vi ändå anlända Karlstad och farmor och farfar som planerat. Ett felaktigt beslut visade det sig senare då alla utom Johannes och farfar fått sig en släng av magsjuka under juldagarna. Saker blir inte alltid som man tänkt sig. Men utifrån förutsättningarna var det en bra och snöig jul.
 
 
Förutom visst umgänge med övriga julfirarare blev det besök i Mariebergsskogen och cafébesök på stan för vår del. Och korvkioskslunch.
 
 
I Göteborg blev första besöket hos kompisar inställt då de gifte sig igår och inte ville riskera att bli smittade.
 
På nyårsafton började vi dagen på det relativt nya Alfonshuset, något som både stora och små uppskattade.
 
 
Därefter åkte vi ut i Romelandaskogen och umgicks och åt en god nyårsmiddag innan vi skålade in "tolvslaget" klockan 21 och åkte hemåt.
 
Det nya året inleddes med frukost hos familjen Wassén innan vi åkte vidare mot Lidköping och lunch hos gamla-farmor Birgit. Den något för korta natten gjorde att bilresan blev mycket lugn och skön eftersom båda barnen sov bort stora delar av den, något vi inte är bortskämda med då Samuel normalt sett avskyr att åka bil.
 
Den 2 januari styrde vi kosan hemåt igen och steg innanför dörren framåt kvällningen. Även om det alltid är roligt att åka till Sverige och träffa folk, så är det onekligen ganska skönt att komma hem igen.
 
I eftermiddag ska vi köra Marcus till sjukhuset i Leuven där han imorgon bitti ska operera bort bland annat delar av tunntarmen för att få bukt med sin trötthet och ikväll hämtar vi pappa på flygplatsen. Han kommer för att hålla mig och barnen sällskap under Marcus sjukhusvistelse, vilket ska bli trevligt. Dessutom ska Johannes skolas in på skolan (det kallas skola här från 3 års ålder), vilket känns lite nervöst. Det kan gå precis hus som helst.....

Kommentarer
Postat av: mormor

Ha det så bra allihop!
Kram

2013-01-06 @ 19:21:13
Postat av: Helene

Håller tummarna för både Marcus och Johannes imorgon. Kram

2013-01-06 @ 19:24:09
Postat av: Anna 3:an

Hoppas det gick/går bra för Marcus idag! Kul för Johannes och Samuel att få morfar på besök också.

Vi har nästan återhämtat oss från magsjukan vi drog på oss. Om det var den som kom från er var den ju väldigt potent som lyckades leva kvar i Sverige i flera veckor. Inget dåligt virus det!

2013-01-07 @ 12:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0