Helgen

Helgen som gick bjöd alltså på storbesök från Sverige. Tanken var tjejhelg, men då den ena fortfarande ammar ett av sina barn föreslog jag att hon skulle ta med sig hela familjen (man och två barn) för att vi tjejer skulle kunna få lite egen tid utan män och barn. Den familjen sov i gästrummet och i Johannes rum sov de två andra. Johannes flyttade in i en "specialsäng" (spjälsängsmadrass på golvet med soffkuddar runt) i vårt sovrum.
 
Alla hade anlänt i fredags lunch, så efter lunch här hemma lämnade vi män och barn hemma och gav oss ut på Stockel centrum. Lite shopping och ett glas vin hann vi med innan det var dags att gå hem och äta middag. I lördags åkte vi till stan för mer shopping och barn- och mansfri tid. På kvällen åt vi åter middag hemma och igår förmiddag var det dags att vinka av alla igen. En mycket trevlig helg med mycket snack och många skratt. Jag ser redan fram emot nästa gång!
 
Helgens upplevelse stod besöket på Abercrombie & Fitch för. Mycket pampig byggnad med röd matta utlagd. Kö för att komma in. Fina lokaler med kristallkronor i taket. Dunkel belysning (=svårt att se kläderna). Alltför hög musik. Dansande expediter iklädda kortkort och flip-flops. Alldeles för mycket parfymdoft (av deras eget märke såklart). Kö (längre än för att komma in) till kassan. Men ändå värt ett besök, då det är en väldigt annorlunda affär. Ryktet gör gällande att de ville etablera sig i Stockholm, men då krävde att få husera på Dramaten....
 
Idag är det måndag och skoldag igen. Johannes studsade upp och valde själv dagens outfit. Vi var riktigt imponerade över hans matchning med strumpor och tröja.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mormor

Vi gillar färgen, han håller på IFK Kristianstad eller hur?
Kram

2013-01-28 @ 17:03:17
Postat av: Christine

Tack Karin för en riktigt trevlig helg! Det var så roligt att ses igen. Glöm inte hälsa Maken och tacka för excellent service, om han nu inte skulle läsa detta. Vi blev verkligen bortskämda med allt från god mat till juvelrengöring!
Kram

2013-01-28 @ 21:53:37
Postat av: Lena

Vad mysigt Karin, att du fick lite tid med dina gamla kompisar, det har du jobbat ihop till länge. Sedan är det ju roligt att höra att Maken (känner honom rätt väl) skötte sig.
Ser ju ut som att Johannes är tämligen nöjd med att gå till skolan och finklädd vill han vara.
kram, kram

2013-01-28 @ 22:06:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0