Gymnastik

Sen några veckor går Johannes på gymnastik. En timme på lördagsförmiddagarna. Man börjar med uppvärmning (som Johannes oftast endast deltar i om den föräldern som är med honom också deltar) och sedan byggs det en hinderbana som de tar sig runt ett antal varv. Den är Johannes å andra sidan gärna med på! Han tycker det är väldigt roligt och det är kul att vara med honom och se hur han tar sig fram och lär sig bemästra knepiga hinder genom att öva, öva, öva. Idag var det Marcus som åkte med, då det var vad Johannes önskade. Å andra sidan fick han då veta att jag blir den som åker med honom till badhuset imorgon. Återstår att se vad han tycker om det när det väl är dags.....
 
 
 
 
För övrigt har denna lördag bjudit på snöblandat regn och nollgradigt= städdag och cykling i garaget.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är lite nostalgi att få se en "gammal" klassisk gympasal med med plintar, ribbstolar och repstegar. Johannes ser ju nöjd och glad ut så det är bara att hoppas att det fortsätter så!
Kram Morfar

2013-03-25 @ 16:33:35
Postat av: Farmor

Så härligt med ett lekland som är så enkelt! Ett nutida lekland är så för mycket. Barn finner glädje i något så enkelt som att bara få röra sig ordentligt, men oftast hamnar de i kommersiella lekland.
Sedan undrar jag vem som följde med till badhuset?

Svar: Det blev faktiskt jag som åkte med till badhuset och det utan minsta protest från Johannes sida, så han mindes uppenbarligen överenskommelsen.
Karin

2013-03-26 @ 08:38:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0