Sköna maj välkommen!

Första maj bjöd på soligt och härligt väder. Vi hade sedan tidigare bestämt med våra danska grannar att vi skulle äta lunch och gå på lekplats vid ett ställe som heter Röda Klostret. Det fina vädret gjorde att vi inte var ensamma om denna briljanta idé, så det var en knapp timmes kö för att få köpa mat. Men Johannes var vid gott mod ändå och slevade glatt i sig moussakan (som vi kallade lasagne) när den väl stod framför honom.
 
 
När vi (äntligen enligt barnen) ätit färdigt var det dags för lek. Massor med barn på lekplatsen, men det gick bra ändå. Marcus var tyvärr krasslig, så jag fick åka själv och då var det skönt att jag hade sällskap av två andra vuxna med att kolla till och, när det behövdes, hjälpa barnen.
 
Kul med småsten. Både att lägga på stolpe och på tungan.....
 
Johannes är inne i en klätterfas.
 
När det var dags för glasspaus var kön tack och lov inte lika lång. Det kan nog bli fler utflykter hit framöver, men kanske med medhavd picknick.
 
Jag och Samuel är väldigt nöjda med vår intensiva, umgängesrika Göteborgshelg. Det var kul att träffa kompisar och det var, framförallt, väldigt roligt att se hur kul Samuel och kusin Åsa hade tillsammans. Mycket lek och skratt när de träffades. Tyvärr verkar det som att vi ännu en gång lämnade efter oss magsjuka till Åsa. Hoppas hennes föräldrar förblir friska!
 
 

Kommentarer
Postat av: Farmor

Synd att Marcus missade denna dag som verkade vara så härlig!

2013-05-02 @ 21:50:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0