Efter regn kommer sol!

Förra veckan bjöd på mycket regn, varje dag kom det regn. Ibland lite lätt dugg a la Göteborg och ibland riktigt ösregn. En eftermiddag när jag, men inte barnen, tyckte att vi skulle ge oss ut, lyckades jag ändå få med mig dem på idén genom att ta med en båt i snöre som vi skulle kunna dra i vattenpölarna. Dessutom tog jag med hinkar och spadar, något som Samuel verkligen gillade. Han satt länge och väl och skopade vatten i hink, tömde hinken, skopade igen, tömde osv osv osv.
 
 
Efter den blöta veckan blev vi därför riktigt glada när vi vaknade upp till fint väder i lördags. Då blev det lekplatsbesök i höstsolen.
 
 
Helgen, som för övrigt var långhelg pga helgdag i måndags, bjöd dessutom på mycket trevlig middag hos goda vänner (som tyvärr alldeles för snart lämnar oss för Stockholm), biltur runt centrala Bryssel för att lära oss hitta lite bättre samt badhusbesök.
 
 

Kommentarer
Postat av: Momor

Härligt med varierande väder! Då är det bra att man kan använda alla leksaker fast på olika sätt.Fortsätt med detta.
Kram till er alla fyra.

2013-11-13 @ 22:52:19
Postat av: Farmor

Vilken tur att du lyckades övertala gossarna att gå ut efter regnet. Deras pappa gick gärna ut när det regnade som värst, för då kunde man dika och trô i leran och en massa annat kul. Sedan var det tvättmaskinen som gällde (Marcus själv hamnade i ytterligare ett vått element: badkaret). Sedan som alltid .....
efter regn kommer sol.
kram, kram

2013-11-14 @ 21:20:00
Postat av: Anna 3:an

Det ser väldigt skönt ut med lite sol! Här har det också regnat och regnat i det sista. En liten stund förra söndagen sken solen, så det var första gången vi fick se vår sommarstuga i solljus :) Alla andra gånger vi varit där har det regnat...

Rolig idé att ta med spann och spade och leka i vattenpölarna, det skulle nog Åsa också gilla. Får komma ihåg det nästa gång. Och leta upp en vattenpöl som inte ligger precis vid vägen, inte det lättaste här hemma hos oss!

2013-11-15 @ 12:01:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0