Härlig besökshelg

Så har ännu en trevlig helg förflutit. En helg med besök, den här gången från Linköping och våra kompisar där. De kom redan på torsdag eftermiddag och stannade till igår eftermiddag, så vi har verkligen maxat helgen.
 
I fredags fick mammorna åka på shoppingtur, vilket var riktigt trevligt. Barn och män var hemma och lekte i trädgården under tiden.
 
Vi återsamlades på restaurang för lunch och sedan gjorde vi den "obligatoriska" sightseeingen i stan. Vädret var fantastiskt, så vi tog ett lekplatsbesök innan vi åkte hem.
 
 
Dessutom har det blivit marknadsbesök med våffelätning, grillmat i trädgården, picknick i lekplatsen, massa bra lek mellan barnen och härligt umgänge för oss vuxna.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Farmor

Vilka gulliga och likastora barn! Det är Samuel som ser ut som minstingen i gänget. Är det barnen själva eller är det ni föräldrar som parat ihop flicka + pojke?

2013-10-28 @ 22:10:32
Postat av: Christine

Fina bilder!! Tack för en riktigt härlig helg! Astrid tyckte att det allra bästa med resan var Samuels alla kramar när vi skulle åka hem igår :)

2013-10-28 @ 23:04:59
Postat av: Karin

Ja Lena, de är rätt likstora. Astrid fyller snart fem, johannes blir fyra i januari, Ingrid blir fyra i juli och så minste Samuel. I vagnarna var det storleken som avgjorde; cykelkärran är rymligare så se två största barnen fick åka i den. Alla verkade väldigt nöjda med sin placeringe.

Skönt att hon gillade kramarna Christine, de var ju ganska många :)

2013-10-29 @ 07:19:08
Postat av: Anna 3:an

Det ser ut som ni haft riktigt trevligt! Härligt med så många lekkamrater i samma ålder!

2013-10-29 @ 13:06:39
Postat av: Morfar

Härliga ungar alla 4!
Det är kul att se er fordonsflotta för multipel transport komma till full användning.
Föräldrarna verkar dock vara mer nöjda och glada än barnen under transporten.
Kram

2013-10-29 @ 13:49:42
Postat av: Karin

Ja, det är jätteroligt när det kommer barn på besök,för plötsligt leker våra barn självständigt som aldrig förr :)

Pappa; visst är det flott med en ordentlig vagnpark. Det var fyra trötta barn som åkte vagn, därav de lite buttrare minerna. Inget av barnen klagade över att åka och samuel somnade gott trots att klockan bara var 10.30.....

2013-10-29 @ 20:38:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0