Långväga gäster

Vi har idag på förmiddagen vinkat av våra hittills mest långväga gäster. Ända från Umeå kom de i fredags kväll, och det efter tre flygturer. Först via Stockholm och sen via Köpenhamn...
 
Vi hade helgen ihop och sen åkte de till några vänner i Holland måndag och tisdag, för att komma tillbaka på tisdag eftermiddag och stanna tills idag. Så Marcus tog semester igår, för att vi skulle få ännu en dag till tillsammans.
 
Det blev badhus, restauranglunch, stadsbesök, cafébesök och en massa umgänge och lek här hemma. Johannes och deras store kille Filip har lekt hur bra som helst ihop, vilket var riktigt roligt att se. De har trots allt bara träffats två gånger förut och den senaste gången var för ett år sen när vi var i Umeå. Nästa gång ses vi i Umeå i deras hus som snart är under uppbyggnad.
 
Glad Joel i trädgården. 

Filip, Samuel och Johannes på Grand Place.
 
Johannes och Samuel på café.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Så roligt att få se Ludvigs och Helenas små gossar. Så söta! Dom kan Ludvig inte neka till, väldigt lika sin pappa. Vad är det för små söta hundar/djur som Johannes och Samuel har med sig? Det gör alltid en djurälskande farmor lycklig att se barnbarnen intressera sig för djur.
kram, kram till er alla

Svar: Hundarna är Tintins Milou i mjukismodell.
Karin

2013-10-18 @ 13:09:13
Postat av: Christine

Då hinner ni vila några dagar innan nästa gäng kommer!! Kram

2013-10-19 @ 19:15:23
Postat av: Helena

Tack för senast! Det var verkligen roligt att se ur bra grabbarna lekte! Synd att de ska bo så långt ifrån varandra. Ser fram emot nästa gång vi träffas! Kamar!

2013-10-20 @ 00:13:43
Postat av: Anna 3:an

Det ser roligt ut med så många barn i samma ålder på samma plats! Kul att de kunde leka så mycket tillsammans. Jag är verkligen imponerad över att ni kan gå på café tillsammans hela familjen, tror Åsa skulle riva stället om vi försökte med det..!

Svar: Anna, just cafébesöket var kanske inte det mest lyckade under stadsturen, inte rivning av stället men bestigning av spiraltrappa och bankande på balkongräcke....
Karin

2013-10-22 @ 14:57:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0