Mallorca

Nu är vi hemma igen efter 10 härliga all inclusive-dagar på Mallorca. Vi har haft det riktigt bra med fint hotell och mycket bad och glass. Vädret har inte varit riktigt bra hela tiden; en helgrå dag med duggregn och några gråa eftermiddagar med hällregn, men vi har haft det bra ändå. Det har varit varmt trots regn, så när det inte öst ner har vi varit ute och lekt eller spelat minigolf iallafall. Det har varit kul att se barnen i vattnet; de är som två små vattendjur som varken skyr vatten i ögonen eller djupet. Johannes utvecklades från att doppa huvudet snabbt under vattnet till att dyka ner på en meters djupt vatten och hämta leksaker på botten. Samuel gick utan rädsla i på djupt vatten och flöt runt och njöt med sina armpuffar. Vi har mest varit vid någon av poolerna på hotellet trots att stranden var riktigt nära. Redan innan vi åkte deklarerade nämligen Johannes att han skulle minsann inte bada i havet, för där är det saltvatten. Och när vi väl kom till havet, så hade han skrapsår som givetvis sved en massa, så poolen hamnade ännu högre upp på poppislistan. Men poolområdena var väldigt fina, så det gick ingen nöd på oss vuxna heller :)
 
Vi kom hem sent i måndagskväll så igår fick Johannes vara hemma från skolan. Idag var det dags igen och det gick faktiskt riktigt bra, hoppas det håller i sig framöver också!
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Ser ut som att ni haft det riktigt bra. Nu när hösten verkligen har gjort sitt intåg längtar man ju onekligen iväg till lite sol och värme igen. Men man får mysa i höstrusket istället, det kan vara rätt mysigt det också.

Hoppas det går bra att lämna Johannes i skolan även idag. Själv ska jag iväg och jobba idag och sen är det snart helg igen, skönt :)

2013-09-19 @ 07:15:06
Postat av: Morfar

Åh, vilka härliga bilder. Undervattensbilderna är ju riktigt bra. Glass och bad var det, ja! Perfekt semester med små barn.

2013-09-19 @ 08:07:14
Postat av: mormor

Vad gjorde Marcus i trädet? Var fanns livlinan?
Tur att jag vet att han kom hem helskinnad!!
Kram

2013-09-19 @ 11:00:57
Postat av: Karin

Mamma, han hämtade ner en boll som han sparkat upp. Det ser högre ut än det var, så han fick klättra utan livlina ;) Andra gången han sparkade upp boll i ett träd var det ett annat träd, så den bollen blev kvar och vi fick köpa en ny till johannes.....

2013-09-19 @ 13:18:06
Postat av: Anna 3:an

Det ser väldigt härligt ut!!

2013-09-19 @ 16:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0