Busstur

Vi har länge pratat om att åka på sightseeing med "hop on-hop off"-buss här i Bryssel, men inte kommit iväg på det. Men i förrgår bar det av. Vi tog tunnelbanan till busshållplatsen och inväntade en röd buss med öppet tak. Det visade sig att vi inte var de enda som tyckte det var en bra idé, så det var nästan fullt på taket. Marcus, Johannes och Samuel lyckades hitta sig varsin plats medan jag och Hugo parkerade oss inne i bussen på bottenvåningen. Efter ett par stopp kom vi till själva startplatsen (centralstationen) och då var det många som gick av, så då fick vi de bästa platserna längst fram på taket. Där var det var en stunds väntan, så Marcus, Johannes och Samuel gick iväg och köpte glass åt oss alla medan jag och Hugo vaktade våra platser.
 
 
 
Det var en kul tur och eftersom biljetterna räckte 24 timmar och det fanns två turer att välja på åkte Marcus och Johannes den andra turen igår. Då stannade vi andra tre dock hemma, Samuel var inte lika intresserad av den tyska guidningen som Johannes var....

Kommentarer
Postat av: Farmor

Det ska börjas i tid! Att fostras till turister, något som våra barn tyckte var väldigt skämmigt att vara när de växte upp. Vi fick t ex INTE ha kameran på magen!!!!
Undrar vad Johannes uppfattade av guidningen. Kul med hemmaturism, något som många underskattar.
kram, kram

2014-08-11 @ 07:51:38
Postat av: Anna 3:an

Håller med Lena, kul att vara turist i sin egen stad ibland. Och roligt att det fanns nåt kvar som ni inte gjort under de besök ni haft.

2014-08-11 @ 18:53:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0