Stranden

Hugo, åtta dagar, åkte på sin första heldagsutflykt till stranden igår. Här i Belgien finns det något som heter Domein och som är stora välskötta områden med gräsmattor, lekplatser (oftast flera), matställen etc. Det finns någon Domein som har utepool mot extra avgift och så finns det den som vi besökte igår som har en strand invid en sjö där man betalar inträde för att gå in och bada. Vi har inte varit där förut, men jag har hört mycket gott om det, bortsett från att det kan vara otroligt mycket folk vid fint väder. 
 
Vi kom dit strax efter öppnandet och då var det nästan tomt på parkeringsplatsen, något vi verkligen inte förväntat oss. Även på stranden och i vattnet var det lite folk, så det var skönt. Marcus och barnen gick och lekte på lekplatsen på stranden och jag och Hugo stannade i skuggan. Sen blev det jogging för Marcus och efter avslutande dopp åt vi vår medhavda pannkakslunch. Medan han var borta letade jag och Samuel efter snäckor i sanden.
 
 
Efter lunchen lämnade vi strandområdet och gick till övriga parken och lekplatserna som fanns där. Där blev det en del lek och även varsin glass innan vi återgick till stranden för mer bad. Det var mer folk på stranden nu, men fortfarande relativt gott om plats. Efter storpojksbad tog Marcus skuggplatsen med Hugo och jag tog Johannes och Samuel för lite gräv och plask.
 
 
 
 
Vi avslutade dagen på McDonalds i ett närliggande samhälle (något som är lite exotiskt här i Belgien, då McD inte är vanligt förekommande) och sen somnade alla tre barnen gott i baksätet på vägen hem.

Kommentarer
Postat av: Morfar&mormor

Tänk om vi vuxna också släppte taget i bilen på vägen hem efter en aktiv dag! Det hade varit skönt tror jag under förutsättning att någon annan kör. Kram

2014-08-01 @ 18:34:05
Postat av: Farmor

Efter dessa bilder känns det som att ni har en riktigt mysig tillvaro trots att ni är kvar i Bryssel. Vilken liten pärla ni har hittat i den här lilla sjön och vad skönt att ni kan växla Hugo mellan er, för allas skull, de stora killarna vill nog leka lite med sin mamma och pappa Marcus måste ju närbekanta sig med Lilleman.
Idag är Hugos ankomst annonserad i NLT.
kram, ta vara på stunden

2014-08-01 @ 19:22:56
Postat av: Anna 3:an

Vilken härlig heldag det låter som ni hade! Supermysigt!

2014-08-02 @ 11:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0