En två-åring

Kalaset i söndags var ju även Samuels, men det är först idag som han har födelsedag. Marcus var borta över natt, så vi hade bestämt att spara firandet tills på eftermiddagen när han kommit hem igen. Men jag tyckte det kändes så konstigt att låtsas som inget när jag och barnen vaknade imorse, så jag och Johannes kom överens om att ge Samuel en av presenterna samt sjunga för honom. Det blev Happy birthday och, på Johannes initiativ, samma sång på stapplande franska. Och så fick Samuel paketet med en Alfonströja i.
 
Dagen har därefter förflutit som vilken fredag som helst, bortsett från att Samuel, så fort någon nämnt för honom att han fyller år, har börjat sjunga happy birthday to you och sprungit runt i ring.
 
Efter skola och jobb, så körde vi familjefirandet på en av vardagsrumsmattorna. Morgonens sånger upprepades och Samuel fick ta sig an presentberget.
 
 
Han fick fin hjälp med öppnandet av Johannes och Marcus. Paketen innehöll många fina saker, bland annat böcker, kläder, köksgrejer, lakan och bilar.
 
 
 
Samuel är ju "lite" kräsen med maten, så det var inte helt självklart vad som skulle serveras till födelsedagsmiddag. Ett säkert kort är dock kyckling, så det blev en kycklingrätt i ugn som vi fick hos farmor och farfar första gången; en rätt vi gillar alla fyra. TIll efterrätt blev det glass med diverse tillbehör. Sen somnade gossarna snabbt.

Kommentarer
Postat av: Farmor o Farfar

Hej o Hå!
Ni kämpar på............
med firande och kalas. Gossarna (alla tre) verkar lyckliga över detta. Förmodligen första födelsedagen som Samuel kommer att minnas.
Kram från
ett riktigt busvädrigt Värmland (men det gör ingenting, för Villa vann ju och brasan brinner fint)

2014-02-15 @ 17:30:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0