London

Resan till London var väldigt trevlig och lyckad. En lagom lång tågresa på två timmar med några stopp och en massa tunnlar, till Johannes stora förtjusning. London mötte oss med duggregn och blåst, så det kändes nästan som att vara tillbaka i Göteborg igen. Eftermiddagen spenderades med promenad i regnet och liten shoppingtur och så hängde vi på låset på en lokal indier när den öppnade kl 18.
 
I lördags vaknade vi å andra sidan till sol, så när Marcus åkte till tågstationen med väskorna gick jag och barnen till en lekplats i närheten av hotellet. När Marcus var tillbaka tog vi dubbeldäckarbuss till Big Ben och Westminster Abbey. Två stooora turistattraktioner, så det blev ett barn i vagn och ett på axlarna för att kunna hålla koll på dem. Dubbeldäckaren tog oss sedan vidare förbi Trafalgar square och till en pub för lunch. 
 
 
 
Medan Samuel passade på att sova middag i vagnen gick vi och tittade på Picadilly Circus och sedan hann vi med tre (av de fem) våningar på Hamleys. Jag tror att till och med Johannes var lite matt till slut. Resan avslutades med dubbeldäckarbuss och tunnelbana till tågstationen och en glass i väntan på avgång.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Ser ut som att det blev en lyckad kombinerad bröllops-/turistresa. Känns konstigt att ni kan ta er med tåg till London på så kort tid. Det kanske blir fler resor dit innan ni flyttar hem till Sverige igen?
kram, kram

2014-02-03 @ 18:56:28
Postat av: Momor

Låter som ni hade en trevlig helg. Det finns ju inte dåligt väder, bara fel kläder.
Kram

2014-02-03 @ 22:52:15
Postat av: Anna 3:an

Låter som att ni haft trevligt!

2014-02-05 @ 08:43:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0