Nyår i Göteborg

För tredje året på rad firade vi nyår med familjerna Wramstedt/Rehammar och Rehammar/Larsson plus hang arounds i år i form av en tredje bror Rehammar med sambo.
 
Nytt för i år var att Wramstedt/Rehammar hade köpt stuga så dagsaktiviteterna förlades hit. Korvgrillning ute, bastu för de hugade samt lek och fika inne. Förhoppningsvis kommer vi få många fler fina stunder tillsammans i stugan.
 
På eftermiddagen förflyttade vi oss från stugan till Rehammar/Larssons hus för middag och umgänge. Samtidigt passade de barnlösa ungdomarna på att avvika för att få lite mer rajtantajtan än vad vårt fortsatta firande skulle erbjuda.
 
Under aftonen bjöds det på charkisar till förrätt, tjälknöl med potatisgratäng och svampsås samt marängsviss. Utsökt! Vi passade även på att revidera och rangordna de sju dödssynderna. Vällust röstades ut från listan och som bubblare kom fanatism in. Tolvslaget skålades in tre timmar för tidigt och sedan upplöstes firandet.
 
Pannkakor ute ihop med kusin Åsa
 
Jag skötte grillningen
 
Så här kan det se ut under firande med småbarnsfamiljer
 
Men småttingarna roade sig med en rulle serpentiner
 
Samuel rökte på en grissini, ihop med sin polare elefanten, för att fira den nya året

Kommentarer
Postat av: Lena

Ser ju nästan ut som att det är barnen som festade loss mest! Samuel ser inte helt missnöjd ut där han ligger och feströker.

2014-01-13 @ 22:28:54
Postat av: Marcus

Barnen skötte sig exemplariskt trots att normal läggtid hade passerats med råge

2014-01-14 @ 08:22:29
Postat av: Anna 3:an

Vad trevligt vi hade! Men den där Samuel får ni nog hålla ett öga på framöver, han visar på utmärka festegenskaper redan!

2014-01-14 @ 09:49:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0