Nyårsdag på hotell

Då Scandic lockade med ett flott erbjudande slog vi till och bokade in oss på Scandic Mölndal natten mellan 1:e och 2:e januari. Extra trevligt blev det i och med att Anna, Björn och Åsa ville hänga med. Vi valde att checka in strax efter 14 och de övriga snart därefter. När vi kom in på vårt rum utbrast Johannes: "-Men vart ska jag sova?" Jag kan lugnt lova att han inte blev det minsta besviken när vi då fällde ner den väggfasta våningssängen.
Vi hade bett om rummen brevid varandra, så kusinerna tyckte att det var helfestligt att springa mellan rummen och i korridoren. 
 
På entréplanet fanns det ett litet gym och på översta våningen fanns det bubbelpool och bastu. Karin var inte sugen på att träna så hon utforskade lekrummet med alla tre barnen medans vi andra tog oss ett kortare träningspass. När vi åter var i topptrim begav vi oss alla 7 till våning 6 för bubbelbad.
 
 
Johannes har ju en längre tid varit en storbadare men nu börjar även Samuel ta sig på den fronten. Han roade sig, liksom Johannes, med att om och om igen hoppa från kanten ner i bubbelpoolen. Det verkade nästan som om detta hade god inverkan på kusin Åsa som inte kommer tycka illa om vatten i ansiktet så värst länge till.
 
Efter allt badande och plaskande var vi alla riktigt hungriga. Då fick det bli en hotellpizzapicknick. Något som alltid är en given succe. Alla åt så de blev nöjda och mer därtill.
 
 
Tack vare detta var barnen inte så värst svåra att övertala till lite sömn. När alla tre susade gott satt vi inne på A&Bs rum och spelade frågespel och roade oss som vuxna som smitit undan barnen en stund gör.
 
 
Frukostbuffén morgonen därpå avnjöts under överraskande lugna former strax efter 08:00. Då hade jag och killarna redan hunnit med ett nytt pass i bubbelpoolen medans mamma Karin hade sovit en stund extra. När frukosten var avklarad passade vi alla på att ta oss ett nytt bad i bubbelpoolen innan vi checkade ut och begav oss hemåt igen. En mycket lyckad hotellvistelse om jag får säga det själv.

Kommentarer
Postat av: Anna 3:an

Jag håller med, mycket trevligt och lyckat! Både vuxentid utan barn på kvällen och en lång frukost i hyfsat lugn och ro. Och dessutom härliga bad! Vi tackar för en trevlig vistelse! Åsa håller på och tränar på att bli mer vänligt inställd till plaskande. När hon och Björn var på badhuset igår duschade hon faktiskt i egen dusch - och blötade hela huvudet! Jag antar att hon inte kommer vara som sin mormor så länge till :)

2014-01-14 @ 17:11:20
Postat av: Lena

Vilket lyxliv!
Bubbelpool, hotellfrukost och pizzapicknick på golvet.
Kul att få se lite utav allt det ni berättade för oss.
kram

2014-01-14 @ 19:19:22
Postat av: Marcus

Åsa är väl redan ett strå vassare än mormor? Egen dusch är ett stort framsteg.

2014-01-14 @ 21:19:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0