Våfflor

I veckan är Marcus återigen i USA och arbetar. Vad jag har hört så började dock veckan med sol och pool. Fast nu verkar det vara kallare även hos honom.
 
Jag och barnen har under tiden besök av Anna och Åsa, vilket är väldigt trevligt. Vi varierar aktiviteter och delar vår tid mellan hemmet och andra ställen. Igår spenderade vi förmiddagen i kyrkan med sångstund, lek och sopplunch. Under eftermiddagen tog vi ut våffeljärnet i trädgården och åt våfflor med grädde och sylt till mellanmål. Mycket uppskattat av alla!
 

Idag åkte vi till Ikea på förmddagen. Lek på barnavdelningen och köttbullslunch stod på schemat. Nu lyser solen, så när Samuel vaknat blir det lekplatsbesök.

Kommentarer
Postat av: Farmor Lena

Så mysigt ni har det!
Lite skillnad på väder, vi har ett härligt vinterväder med hanterbart mycket snö och ca 5 grader kallt. Duger väldigt bra till både pulkaåkning och skidåkning, så ni bara vet.........
men det verkar ju inte gå någon nöd på er syrror med alla era barn.
Hälsa Anna o Åsa
kram

2014-01-22 @ 16:10:09
Postat av: Momor+Morfar

Ser härligt ut!
Här kan vi INTE sitta ute och äta våfflor. Det är alldeles för blåsigt och kallt.
Kram

2014-01-22 @ 19:33:31
Postat av: Anna 3:an

Tack för besöket! Det var väldigt roligt och mysigt, men vi var båda rätt trötta när vi kom hem och fick ägna helgen åt återhämtning. Åsa satt rätt mycket i soffan med ipad:en får jag erkänna..!

2014-01-28 @ 15:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0