Cykeldejt

I dagens fina sportlovsväder hade jag och barnen cykeldejt med några kompisar i en stor park. Vi hade med oss en vanlig cykel och en springcykel. De kom med två vanliga cyklar, två sparkcyklar och en plastmotorcykel. Allt för barn. Så det fanns fordon så det räckte. Vi cyklade/gick en liten runda och sen tog vi fruktpaus på en bänk i solen. Där satt sedan vi mammor och njöt av solen och tittade på medan barnen sprang runt med fotbollar, lekte i skogen eller cyklade. Mycket skönt! Det hela avslutades med pannkakslunch på ett café i närheten.
 
 
 
 
 
Väl hemma igen sover Samuel och solen har försvunnit bakom gråa moln. Eftermiddagen bjuder på semlebullsbak.
 
 

Kommentarer
Postat av: mormor

Så härligt det låter!Jag har bara cyklat t.o.fr jobbet men det var också skönt. Samuels sparkcykel verkar stadig och bra men hur gick det för Johannes?
Sedan skulle jag gärna vilja ha en fastlagsbulle innan påsk. Kan det gå bra? Kram till er alla

2014-03-05 @ 19:09:04
Postat av: Maria

Åh vad man längtar efter våren när man ser era bilder, härligt det ser ut. Här är det fortfarande ganska kyligt i luften men när solen kommer fram känner man hur den värmer :)

Hoppas baket gick bra!!

2014-03-05 @ 19:32:18
Postat av: Farmor

Oj, vilken mysig dag ni verkar ha haft. Jag uppskattar all uteaktivitet för barn och det där med cyklar har nog fascinerat barn i alla åldrar. Fråga pappa Marcus, som liten var han väldigt lycklig över sin första tvåhjuling med limpasadel i metallicguld som han köpt av storebror.
Vad semlor beträffar så blev jag undfägnad en sådan i går, dessutom en lyxvariant som kallas för Wienersemla. Den var god och det var ju fettisdagen!

2014-03-05 @ 20:16:10
Postat av: Farmor igen

Syftningsfel!
Limpasadeln var svart och cykeln var i metallicguld, så ska det vara.

2014-03-05 @ 20:17:16
Postat av: Karin

Sparkcykeln var lånad och något för stor för samuel, men han var envis och skulle inte låna varianten med sits.... Johannes tycker inte han kan cykla tillräckligt bra på sin egna riktiga cykel, så han körde springcykel eller lånade stödhjulad cykel. Så under våren blir det nog mer cykelträning för honom och en springcykel till samuel. Semla kan det nog bli innan påsk. Första baket åkte i soptunnan pga ojästa bullar. Kanske blev inte proportionerna riktigt rätt när man har två små hjälpredor i köket. Andra baket (gjorde jag ensam medan de lekte) blev bra, så nu blir det semlor i helgen. Eller kanske redan imorgon :)

2014-03-05 @ 21:29:57
Postat av: Anna 3:an

Det ser väldigt härligt ut med cykelutflykt! Äntligen är våren här :)

Synd på de ojästa semlorna men vad bra att andra satsen blev bra!

2014-03-06 @ 09:15:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0