Technopolis

I fredags hade Marcus semester; han insåg efter nyår att han hade tio semesterdagar kvar som han var tvungen att ta ut innan sista mars. Lyxproblem! Så han har valt att ta dem några fredagar/måndagar för att ge oss långhelg samt en vecka till Egypten i slutet av mars. Så när Marcus var hemma på en vardag i fredags tänkte vi att det kunde vara ett bra tillfälle att åka till Technopolis, ett "science museum/center". Johannes var där med skolan i höstas och har velat åka tillbaka sen dess.
 
Johannes favoriter var bilen man kunde tanka, flygsimulatorn och ambulansen. Samuel var väldigt förtjust i affären och alla vattenbanor med bollar och annat. Efter drygt två timmars upptäckande tog vi lunchpaus, sen lite mer lekande och så avslutade vi med glass. Sen somnade både Johannes och Samuel i bilen på väg hem...
 
 
 
 
 
 
Barnen valde först varsin isglass från frysboxen, men efter en stund ville de byta med min och Marcus "riktiga" glassar.... Och vi hade svårt att säga nej :)

Kommentarer
Postat av: mormor

Varför fick det inte byta glass med föräldrarna?
Det kunde ju vara ett värre byte.
Kram

2014-03-02 @ 19:57:10
Postat av: Farmor o Farfar

Ser ju ut som att Marcus använder sina sista semesterdagar till att ha kul tillsammans med hela familjen. Har ni börjat få sommar? Lättklädda gossar och glass föranleder frågan.
kram, kram

2014-03-02 @ 20:09:46
Postat av: Karin

Mamma, de fick byta med oss, men ingen av oss var så sugna på isglass. Men kunde absolut varit värre byte :)

Lena, det var varmt där inne, så dörav den lätta klädseln. Och varma barn.

2014-03-03 @ 07:13:47
Postat av: Anna 3:an

Vilket trevligt ställe det verkar vara! Och mysigt ibland att vara lediga hela familjen på en vardag, på helgerna tenderar det ju att vara så mycket annat folk överallt.

2014-03-03 @ 16:16:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0