Besök

Även den gångna helgen hade vi besök. Den här gången var det mamma och pappa som var här. Marcus har varit i Sandviken på bandyresa, så det var kul för mig och barnen att ha sällskap.
 
I fredags eftermiddag blev det lekplatsbesök på en lekplats som vi inte leker på så ofta. Den ligger 2 1/2 km bort, men Johannes cyklade och Samuel körde springcykel både dit och hem. Jag är imponerad över att framförallt Samuel orkade det. Kanske berodde det på fikat vi hade med oss :)
 
 
 
I lördags åkte vi till National Botanical Garden, en av världens största botaniska trädgårdar. Det såg lite grått ut på himlen innan vi åkte, men vi bestämde oss ändå för att lämna regnkläderna hemma. Det skulle vi inte gjort. Redan när vi körde ut ur garaget regnade det. Så vi blev rätt blöta.... Men vi åt trevlig lunch framför en brasa och gick genom ett antal växthus med en imponerande samling växter.
 
 
 
 
Igår förmiddag tog vi en spårvagnstur som ett sätt att se oss omkring. Medan vi väntade på byte passade barnen på att plocka kastanjer som vi sen la i en glasskål tillsammans med värmeljus.
 
 
 
Dessutom har vi lekt en hel del här hemma och så blev jag uppvaktad med för tidig födelsedagstårta. Sammanfattningsvis en mycket trevlig helg och Johannes och Samuel ville inte att mormor och morfar skulle åka hem igårkväll när det var dags.
 
 

Kommentarer
Postat av: Farmor

Skönt för mig att höra och se att ni alla verkar ha haft en riktigt trevlig helg. Kan ju få lite dåligt samvete när familjefadern ger sig ut på bandyresa, det är väl ett intresse som har sina rötter i våra "familjegener".
kram, kram

2014-10-13 @ 20:56:26
Postat av: Mormor och Morfar(som är i Tyskland)

Vi tackar tillbaka! Kram

2014-10-14 @ 20:07:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0