Nöjesfält

Igår åkte vi till ett nöjesfält som ligger i Ardennerna. Vägen dit var lite regnig, men mycket vacker med gröna böljande kullar och små samhällen bestående av stenhus längs vägen.
 
 
Vädret var som sagt lite regnigt, men eftersom vi klätt oss i regnkläder och stövlar var det inga större problem för oss. Värre var det nog för belgarna, vissa av dem kom i långkjol och pumps....
 
Det dåliga vädret hade nog avskräckt många att åka just igår, så det var inte mycket köer till attraktionerna, vilket ju är väldigt skönt. I många fall kunde man bara stanna kvar till nästa omgång och slapp gå och och genom kö-fållan igen. Samuel hittade sin favorit i bilbanan, vilket var bra eftersom han var för kort för en del av de lite "vildare" grejerna. Han körde oavbrutet i en dryg trekvart en av omgångarna där. Under tiden passade jag och Johannes på att åka berg-och-dalbanan ett stort antal gånger....
 
 
 
Dagens sista åk. Vi var helt ensamma i tåget.
 
 
 
Utöver dessa två grejer fanns det bland annat en kartingbana, radiobilar, flume ride och vanliga karuseller. Vi provade allt utom slänggungorna på hög höjd (barnen var för små och jag och Marcus för rädda) samt bläckfisken då det behövdes 12 passagerare och Marcus och barnen var ensamma om att vilja åka just då. Hugo sov bort i princip hela besöket i vagnen, vilket gjorde att jag också kunde åka en del grejer, vilket var skoj eftersom jag gillar karuseller.
 

Kommentarer
Postat av: Farmor

Himlar, vad roligt ni verkar ha haft. Kul att killarna gillar att åka på olika attraktioner, vissa i familjen Friman har som små myntat uttrycket: Man behöver inte åka på allt, man kan titta också!
kram, kram

2014-09-22 @ 13:01:46
Postat av: Tobias

Härligt! Vi hoppas på lika korta köer på Liseberg om ett par veckor...

kram, //t

2014-09-22 @ 13:24:42
URL: http://granebo.wordpress.com
Postat av: Morfar

Så kul att ni passar att se andra delar av Belgien.
Vädret spelar inte så stor roll, när man slipper köa och kan åka hela tiden!!!
Kram till er alla

2014-09-23 @ 09:49:40
Postat av: mormor

Ni kan snart göra en hel bok med tips till barnfamiljer, kanske ffa till belgiska familjer.Kram

2014-09-23 @ 10:54:37
Postat av: Anna 3:ann

Roligt att de små var så entusiastiska och att du också fick chansen att åka lite! Jag ser fram emot nästa sommar för då kommer nog Åsa vilja åka lite också (hoppas jag iaf).

2014-09-24 @ 19:36:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0