Helgbesök

Under helgen som gått har mamma och pappa varit på besök. Bryssel gav oss inte riktigt lika fint och varmt väder som vi hade för två veckor sen, men vi har ändå haft skönt uteväder, så stora delar av helgen har spenderats utomhus. Vi har besökt lekplatsen mest hela tiden. Johannes cyklande har verkligen lossnat den här helgen, så när vi andra gungat, åkt rutschkana, grävt i sandlådan eller ätit mellanmål så har han cyklat. Hela tiden har han velat cykla, vilket är riktigt roligt eftersom han haft en lång cyklingsdipp sen efter sommaren.
 
 
Igår förmiddag åkte vi på utflykt till Blå skogen. Jag, Marcus och Johannes var där för tre år sen, men blev något besvikna över den uteblivna blåa färgen (http://brysselkexet.blogg.se/2011/may/annu-en-helg.html). Det slapp vi igår, då vi möttes av en mäktig blå "svävande" blomstermatta så fort vi klev ur bilen.
 
 
Vi gick en sväng och satte oss sedan, till övriga besökares stora förvåning, och fikade på några stockar intill promenadvägen. Fika är godast ute!
 
 
Det råder ingen tvekan om att barnen är förtjusta i sina morföräldrar. Samuel har föredragit morfars nacke framför min och inför deras andra natt här önskade Johannes att mormor skulle lägga honom och att han sen skulle sova inne hos dem i gästrummet. Vilket han sen gjorde den och även deras sista natt här. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Så otroligt vackert med dessa svävande blå blomster. Sedan känns det ju som att det har gått ganska lång tid sedan ni var där senast och tittade på utblommade bluebells!!!!
Fika ute och cykling, kan det bli bättre för en liten kille?
kram, kram

2014-04-14 @ 20:26:25
Postat av: Helene

Åh, Blå Skogen! Visst är den underbar!
Ser framemot att se er på torsdag,
kram.

2014-04-14 @ 20:34:15
Postat av: mormor

Tack för fina dagar!!Vi njuter länge av känslan av gemenskap med er. Kram till er alla 4

2014-04-14 @ 21:54:14
Postat av: Anna 3:an

Vilken vacker skog! Mamma försökte förklara på telefon men jag fattade inte vad hon menade, det var betydligt mer illustrativt att se bilderna! Kul att grabbarna gillar sina morföräldrar!

2014-04-14 @ 21:56:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0